Sacred postpartum circle

Sacred postpartum circle

by
23 23 people viewed this event.

Een vrouwencirkel, maar dan mét je baby. Je mag er helemaal zijn wie je bent. Je wordt gezien en gehoord. Samen met andere moeders die verdieping en ondersteuning zoeken in het ouderschap. Tijdens de cirkel mag je zakken in het moederschap en hoef je het even niet ‘alleen’ te doen. We vormen elkaars ’tribe’ en bedding. De hoogtepunten worden gevierd en de struggles gedeeld. Dragen en gedragen worden.

6 weken lang komen we samen. Je baby neem je in principe mee, tenzij je er voor kiest om dat niet te doen. We starten met een meditatie en liedje voor de (innerlijke) kindjes. Daarna wordt er samen gesproken over een bepaald thema. Ook worden er oefeningen gedaan, die je kunnen ondersteunen in je moederschap.
Een aantal dagen na de bijeenkomst krijg je een extra meditatie-opname toegestuurd passend bij het thema van die week. Hierdoor heb je als het ware een extra circle-moment, maar dan thuis.
Via een chatgroepje kun je tussen de bijeenkomsten contact houden met mij en de andere deelnemers, als je daar behoefte aan hebt.

Bijeenkomsten zijn op woensdagochtend tussen 10 en 11:30/12:00 uur
27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 1/11, 8/11
Op woensdag 18 oktober is er geen bijeenkomst. Jullie zijn dan welkom om elkaar te ontmoeten bij het Mamacafé in Maastricht.
Thema’s die aan bod komen zijn je eigen geboorte- en postpartumreis. Het moederschap, wat het moederschap voor je betekent en wat je hierin belangrijk vindt. De balans tussen ouderschap, (evt) werk en tijd nemen voor jezelf.
Slapen en voeden. 2 thema’s die in het eerste jaar veel vragen, onzekerheden en wijsheden oproepen.
En tenslotte mindfulness en hoe je dit kunt gebruiken in je moederschap. Ook is er ruimte voor de deelnemers om eigen thema’s in te brengen.

Na deze 6 weken heb je ervaren hoe het is om wekelijks samen te komen met andere nieuwe moeders. Hoe het is om samen de verdieping, verbinding en verstilling te voelen. Je hebt je gedragen en gehoord gevoeld. Er was altijd wel een luisterend oor en herkenning. Je hebt de kracht van de vrouwencirkel mogen ervaren. Een ochtend waarop je er even uit was met je baby en je weer met nieuwe ideeën en energie terug kwam. Tenslotte heb je waarschijnlijk blijvende contacten met andere nieuwe moeders uit de buurt opgebouwd.

Ervaring van een deelneemster:
Ik vond het heel waardevol in zo’n nieuwe levensfase samen te komen met andere mama’s met even oude kindjes. Je leert veel van elkaar en Irene’s begeleiding zorgt er voor dat je echt even stilstaat en teruggaat naar wat het belangrijkste en meest natuurlijke voor zowel jezelf als je kindje is. Ik keek echt enorm uit naar de wekelijkse ontmoetingen.

Voor wie? Mama’s met baby’s tussen 1 en ongeveer 6 maanden.

Spreekt dit je aan?
Schrijf je dan snel in! info@inliefdegedragen.nl

Locatie: Parkstad (Voerendaal)

Kosten: 125 euro

To register for this event email your details to info@inliefdegedragen.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-09-28 @ 10:00 AM to
2023-11-08 @ 12:00 PM
 

Location

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...