Uncategorized

2022 in cijfers – wat deed ik allemaal?

Irene, je doet zoveel verschillende dingen, wat doe je allemaal precies??

In deze slides zet ik het voor je op een rijtje ☺️

Ik gaf vooral lactatiekundige en draagconsulenten, maar daarnaast deed ik nog veel meer.
Cirkels, mothersblessings, cursus borstvoeding, workshops dragen, een levensfeest ceremonie, psychologische begeleiding na een traumatische bevalling en kraamtijd (wist je dat ik ook opgeleid ben tot psycholoog?), kraambehandelingen en sluitingsrituelen, Yoni steams en ga zo maar door. ❤️

Hier zie je tegen welke problemen ouders aanliepen op het gebied van borstvoeding. Hierbij vroegen ze mijn begeleiding

Op het gebied van dragen was vooral het buikdragen met een geweven doek (fwcc) heel populair. Maar ook veel ouders wilden leren om hun kindje in een draagdoek op de rug te dragen. Ook werden er weer veel draagzakken gepast en soms gehuurd.

De groepslessen, cursussen of workshops die ik gaf 🙂

De overige activiteiten bestonden uit het geven van begeleiding na een traumatische bevalling en kraamtijd (wist je dat ik opgeleid ben tot psycholoog en jaren als kinder- en jeugdpsycholoog gewerkt heb?). Daarnaast heb ik mooie ceremonies gegeven voor zwangere vrouwen (mothersblessings) en voor een lief meisje dat 8 jaar oud werd en haar leven vierde met een levensfeest. Ook waren er vrouwen die graag wilden yonistomen.

Dit vind je misschien ook leuk...