Mamacafé Maastricht

Het mamacafé Maastricht is een fijne plek voor mama’s om elkaar te ontmoeten. (oudere) kindjes zijn uiteraard altijd welkom en die kunnen fijn met elkaar spelen.

In deze tijd waarin we als (nieuw) gezin steeds meer geïsoleerd worden, voelen veel moeders (ouders) zich eenzaam. Wij mensen zijn kudde-dieren en hebben elkaar, zeker als jong gezin, nodig! Er wordt wel gezegd ‘it takes a village to raise a child’ en niets is minder waar.

Je kunt bij het mamacafé Maastricht terecht met je vragen over borstvoeding of andere onderwerpen, al dan niet met betrekking tot het (natuurlijk) ouderschap. Er zullen mama’s aanwezig zijn met ruime ervaring met het geven van borstvoeding. Hoewel borstvoeding het uitgangspunt is, zijn ouders die hun kind op andere wijze voeden, uiteraard ook van harte welkom. ♥️ Evenals zwangeren.

Er wordt samengekomen op wisselende locaties in Maastricht (altijd gratis en geen QR-code nodig).

Illustratie door Wendy de Boer

#mamacafemaastricht #mamacafé #maastricht #ontmoeten #mama #kraamtijd #borstvoeding #lactatiekundige #inliefdegedragen #dragenengedragenworden #ittakesavillagetoraiseachild #zwanger #zwangerinlimburg #borstvoedinginlimburg