MAMACAFE MAASTRICHT

3e woensdag van de maand 10-12 uur

Het mamacafé Maastricht is een fijne plek voor mama’s om elkaar te ontmoeten. (oudere) kindjes zijn uiteraard altijd welkom en die kunnen fijn met elkaar spelen.

In deze tijd waarin we als (nieuw) gezin steeds meer geïsoleerd worden, voelen veel moeders (ouders) zich eenzaam. Wij mensen zijn kudde-dieren en hebben elkaar, zeker als jong gezin, nodig! Er wordt wel gezegd ‘it takes a village to raise a child’ en niets is minder waar.

Je kunt bij het mamacafé Maastricht terecht met je vragen over borstvoeding of andere onderwerpen, al dan niet met betrekking tot het (natuurlijk) ouderschap. Er zullen mama’s aanwezig zijn met ruime ervaring met het geven van borstvoeding. Hoewel borstvoeding het uitgangspunt is, zijn ouders die hun kind op andere wijze voeden, uiteraard ook van harte welkom. ♥️ Evenals zwangeren.

Er wordt samengekomen op wisselende locaties in Maastricht. Het laatste jaar is dat meestal bij kindercafe en conceptstore Confetti Maastricht. Kijk bij de agenda voor de locatie.

In principe kun je gewoon binnenlopen, maar een aanmelding vinden we fijn zodat we weten wie er komt.

Aanmelden kan via info@admin

Je vindt ons ook op Facebook

Illustratie door Wendy de Boer

Data 2023
18 januari
15 februari
15 maart
19 april
17 mei
21 juni
19 juli
16 augustus
20 september
18 oktober
15 november
20 december

#mamacafemaastricht #mamacafé #maastricht #ontmoeten #mama #kraamtijd #borstvoeding #lactatiekundige #inliefdegedragen #dragenengedragenworden #ittakesavillagetoraiseachild #zwanger #zwangerinlimburg #borstvoedinginlimburg