Zwangerschapscirkel

Zwangerschapscirkel

Zwangerschapscirkel

door
303 303 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens de zwangerschapscirkel kom je samen met andere zwangeren die graag stil willen staan bij hun zwangerschap.

Stel je een warme, prettige ruimte voor. Met liefdevolle vrouwen. Jij wordt gezien en gehoord. Je mag even loslaten en even leunen. Op jouw beurt en je eigen manier zul jij er ook weer zijn voor de andere vrouwen.

Vanavond komen we samen rond de langste nacht en de winter zonnewende. Een tijd van naar binnen keren. Letterlijk en figuurlijk. Je zwangerschap is ook een tijd waarin je steeds meer in je eigen cocon wilt keren.
Een zwangerschap vraagt innerlijk werk, je weg vinden in je eigen duisternis en het vinden en volgen van je eigen licht.

We zullen een hele fijne meditatie doen die ondersteunt bij het proces waarin moeder natuur en de zwangeren vrouwen zich op dit moment in bevinden.
Vervolgens gaan we delen. Je mag je eigen verhaal vertellen en je mag het verhaal van de anderen ontvangen. Je mag er helemaal zijn.

Er is tijd voor verstilling en ruimte innemen. Verbinden met het kindje dat in je groeit en verbinden met je eigen innerlijke kind. Verbinden met de andere vrouwen die nieuw leven in zich dragen.

Meenemen: warme sokken/sloffen en eventueel iets meenemen voor het altaartje. Kussentjes en dekentjes zijn aanwezig maar kun je zelf meenemen als je dit prettig vindt. Alles om het jezelf gemakkelijk te maken ❤️ Een voorwerp dat symbool staat voor deze zwangerschap en/of iets dat je bij je wilt hebben bij je bevalling.

Start: 20 uur
Einde: rond 22 uur
Kosten: 15 euro

Beperkte plek aanmelden via info@inliefdegedragen.nl

zwanger #zwangerinmaastricht #pregnant #zwangerschapscirkel #meditatie #vrouwencirkel #verbinden #innerchild #bevalling #geboortegeven #winter #zonnewende #ittakesavillagetoraiseachild #bethevillage #inliefdegedragen #laatjedragen #dragenengedragenworden #zwangerinlimburg #natuurlijkouderschap #lactatiekundige #zwangerschapsbegeleiding #draagconsulent #postpartum #doula

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2022-12-20 @ 08:00 PM aan
2022-12-20 @ 10:00 PM
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...