Moeder dochter cirkel

Moeder dochter cirkel

Moeder dochter cirkel

door
236 236 mensen hebben dit evenement bekeken.

Even een moment alleen met je dochter. Je even omringen met vrouwen-energie en stilstaan bij jullie bijzondere band en liefde voor elkaar.

Deze keer gaan wij als moeders een fijne meditatie doen. Ze kinderen kleuren ondertussen een mandala-kleurplaat (of tekenen zelf iets anders als ze dat liever willen) en luisteren tegelijk naar de meditatie.
Daarna zullen we elkaar in de watten leggen met een fijne voetmassage. Mama’s masseren dochters en andersom 🙂 Wie wil kan dit afsluiten met een nagellakje op de nagels.

Het exacte programma bepalen we verder aan de hand van waar de behoeftes van de meiden en vrouwen liggen.

Tenslotte zullen we weer delen met elkaar aan de hand van de talkingstick.

Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Meenemen: Neem wat extra potloden en/of stiften mee. En een teiltje voor een lekker voetenbadje. Mandala-kleurplaten en massage-olie zijn voorzien. Wil je jullie nagels lakken neem dan een flesje nagellak mee.

De plek is beperkt. Meld je aan via info@inliefdegedragen.nl

Ik richt me op dochters tussen de 6 en 10 jaar. Maar is je dochter jonger of ouder en voel je sterk dat dit bedoeld is voor jullie dan ben je zeker welkom. We stemmen ons op dat moment vanzelf af op de vrouwen en meisjes die er zijn.

#moeder #dochter #vrouwenlijn #vrouwen #verbinding #moederdochtercirkel #moederdochtermoment #mandala #mediteren #massage #voeten #ittakesavillagetoraiseachild #inliefdegedragen #dragenengedragenworden #wijsheid #tribe #wijzevrouwen #maastricht #limburg

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2022-04-24 @ 10:00 AM aan
2022-04-24 @ 12:00 PM

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...