workshop Ruck

workshop Ruck

workshop Ruck

door
285 285 mensen hebben dit evenement bekeken.

Draag je je baby vaker op de buik, maar wil hij/zij meer zien en jij wat meer bewegingsruimte aan ‘de voorkant’? Wil je graag leren rugdragen met een geweven doek?

Tijdens de workshop ruck leer je om je baby te dragen op de rug. De ruck is een enkellaagse rugknoop met een geweven draagdoek. Bij deze knoop draag je je kindje hoog op de rug, waardoor je kindje goed over je schouder met jou mee kan kijken. Met deze knoop kun je je kindje al op je rug dragen voordat het zelfstandig kan (gaan) zitten. Rond 4 maanden is een mooie leeftijd om je kindje af en toen in een draagdoek op je rug te dragen, omdat ze dan vaak graag met willen zien. Maar jonger of ouder kan natuurlijk ook!

Tijdens de workshop leer ik je de santa-toss om je baby op je rug te brengen. We oefenen in een klein groepje (maximaal 4 deelnemers), eerst met draagpoppen en daarna help ik je om je eigen kindje op je rug te knopen. Het kan handig zijn om iemand mee te nemen om op je kindje te passen of je kindje de laatste 3 kwartier (rond 15:45 uur) te laten brengen, zodat jij je volledig kunt richten op het oefenen van de knoop. Gaat dit niet, dan komen we er ook wel samen uit, met de kleintjes erbij.

Vrijdagmiddag 6 januari, 14 uur. We zullen 2 a 2,5 uur bezig zijn. Kosten: 29 euro @maastricht Aanmelden via info@inliefdegedragen.nl

Meld je snel aan, want er zijn dus maar 4 plekken

#Draagconsulent Maastricht#inliefdegedragen#draagconsulent#babywearing#ergonomisch#dragen#ruck#rugdragen#workshop#maastricht#drageninlimburg#dragenengedragenworden #draagdoek

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2023-01-06 @ 02:00 PM aan
2023-01-06 @ 04:00 PM
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...