Voorlichting over tandemvoeden

Voorlichting over tandemvoeden

Voorlichting over tandemvoeden

door
241 241 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tandemvoeden

Het geven van borstvoeding aan zowel een baby als een ouder kind. Dat kan tegelijk zijn (we hebben immers 2 borsten) maar dit kan ook op verschillende momenten.

Tijdens deze bijeenkomst geef ik je informatie over tandemvoeden werkt. Ik geef je praktische tips over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Deze bijeenkomst organiseer ik op korte termijn naar aanleiding van een aanvraag van een moeder die nu (hoog)zwanger is en haar oudere kindje ook nog steeds voedt.
Anderen zijn welkom om aan te sluiten en met haar mee te leren 🙂
Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen met interesse in tandemvoeden. Zeker ook voor zorgverleners!

Aanmelden en info over de prijs kan via info@inliefdegedragen.nl
De prijs hangt namelijk een beetje af van hoeveel anderen zich aanmelden.

Maandag 20 juni 13-14:30 uur @Maastricht

Over Irene: Irene is een ervaren borstvoedingsmama (ze geeft 8+ jaar borstvoeding, aan 3 kindjes) en tevens lactatiekundige. Ze heeft vanuit wat ze zelf gemist heeft, het gebrek aan kennis dat ze bij anderen opmerkte en haar passie voor borstvoeding, haar beroep gemaakt heeft.
Ze combineert haar kennis als lactatiekundige met haar ervaringsdeskundigheid. Haar geduldige en liefdevolle houding kenmerkt haar.
‘Het is mijn doel om vrouwen op een eerlijke manier voor te lichten, zodat ze een reëel beeld hebben van hoe borstvoeding geven kan zijn en hoe de lichamelijke processen die hierbij horen in hun werk gaan. Tegelijkertijd zet ik me volledig in om de vrouw die borstvoeding wil geven te ondersteunen en te faciliteren. Ik hou van de natuurlijke benadering dus bijvoorbeeld voeden op verzoek en niet op de klok, veel huid op huid contact tussen moeder (ouder) en kind en vertrouwen in de instincten van moeder en kind. Ook kijk ik naar de bredere vrouw en haar gezinssituatie en zoom ik niet alleen in op de borstvoeding. Waarbij mijn achtergrond als psycholoog vaak van pas komt. Het geven van borstvoeding is voor veel vrouwen 1 van de mooiste maar ook 1 van de zwaarste dingen die ze ooit gedaan hebben. Hierin ondersteunen en deze mama’s met andere mama’s in contact te brengen vind ongelofelijk mooi en waardevol ❤️
Ik zit dan ook regelmatig ’s avonds te appen met mama’s die vragen hebben over borstvoeding of er even doorheen zitten. Ik ben actief op Facebook groepen en organiseer het mamacafé in Maastricht.’
Naast lactatiekundige is Irene werkzaam als postpartum doula, draagconsulent, psycholoog en mindfulnesstrainer bij In Liefde Gedragen.

#borstvoeding #tandemvoeden #breastfeeding #nursing #lactatiekundige #lactationconsultant #inliefdegedagen #dragenengedragenworden #borstvoedinginlimburg #maastricht

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2022-06-20 @ 01:00 PM aan
2022-06-20 @ 02:30 PM
 

Evenement categorie

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...