Mediteren met je baby/dreumes/peuter

Mediteren met je baby/dreumes/peuter

Mediteren met je baby/dreumes/peuter

door
200 200 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het ouderschap is intensief. Alle aandacht gaat naar je kindje. Tijdens de ochtend ‘mediteren met je baby/dreumes/peuter’ ervaar je hoe je liefdevol aanwezig kunt zijn bij je kindje, maar ook jezelf niet uit het oog verliest.

We doen een korte meditatie, waarbij we ons aarden en weer even contact maken met ons eigen innerlijk kind. Vervolgens richten we onze aandacht op de kinderen en oefenen we in aandachtig en gewaarzijn van hen, terwijl we aandacht houden voor onze eigen reflecties. Irene zal ons hierin begeleiden.
De ouders zitten in een cirkel en de kinderen zitten/liggen bij ons of spelen binnen in de cirkel.

Vervolgens zullen we dat wat we opgemerkt hebben met elkaar delen.

Leeftijd kinderen: 0-2 jaar
Kosten: 12,50 euro
Aanmelden via info@inliefdegedragen.nl
Duur: 1 uur maar hou er rekening mee dat het wat kan uitlopen, wanneer we behoefte hebben om veel met elkaar uit te wisselen.

Over Irene: Irene is mama van 3 kinderen. Het vinden van de balans tussen aandacht voor haar kinderen en aandacht voor zichzelf, was (is?) een van de grootste uitdagingen in haar moederschap. Meditatie en mindfulness helpt haar hierbij. Als psycholoog en mindfulnesstrainer heeft ze veel gezinnen begeleid in bewust en mindful ouderschap.

#meditatie #mindfulness #ouderschap #cirkel #baby #peuter #dreumes #mama #papa #momentvoorjezelf #verbindenmetjebaby #mediterenmetkinderen #mindfulmama #natuurlijkouderschap #bewustouderschap

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2023-02-14 @ 10:00 AM aan
2023-02-14 @ 11:00 AM
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...