Mama Mediteert

Mama Mediteert

Mama Mediteert

door
265 265 mensen hebben dit evenement bekeken.

Samen met andere mama’s je dag al mediterend beginnen/vervolgen! 

❤️

We ontmoeten elkaar online via ZOOM. Ik begeleid een meditatie en daarna delen we onze ervaringen met elkaar in een deelronde.
Verbonden met onszelf, onze kinderen en elkaar vervolgen we daarna onze dag.
Het is ook mogelijk om alleen aan te sluiten voor de meditatie.
Uiteraard is het helemaal ok als je kind(eren) bij je zijn tijdens de bijeenkomst. Je ontvangt ook een opname van de meditatie, dus die kun je altijd op een later moment nog eens doen.Kosten: 7,50 (meditatie live, deelronde en prive-link naar de opname van de meditatie)Kun je niet op het moment van het event, dan kun je ook de prive-link naar de opname van de meditatie krijgen. Kosten daarvan zijn 2,50.Ik ben van plan dit wekelijks te gaan doen. Je kunt aansluiten wanneer het jou uitkomt.Meld je even aan via info@inliefdegedragen.nl of via messenger
Dan ontvang je de zoom link en de betaal link.
—————————————————————–
Mijn drukke dag als mama van 3 verloopt zoveel fijner en soepeler wanneer ik de dag begin met mediteren.
Inmiddels weten onze kinderen heel goed hoe belangrijk deze tijd voor mij en mijn partner is. Zijn ze daarom de hele tijd stil? Nee. En dat hoeft ook niet.
Soms zijn ze heel rustig, soms heel druk en storend (maar, bepalen we eigenlijk niet zelf wat we als wel en niet storend ervaren?) en soms komen ze eventjes gezellig meedoen. Het gaat op en neer, zoals het getij van de zee, de seizoenen in een jaar en zoals ons leven.
Juist door de dagelijkse meditatie ga ik dit steeds meer zien. En waarderen.Heel graag gun ik andere mamas ook deze ervaring.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@inliefdegedragen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2021-05-21 @ 09:00 AM aan
2021-05-21 @ 09:45 AM
 

Locatie

Online event

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...