Moeder-dochter cirkel

Moeder-dochter cirkel

by
236 236 people viewed this event.

Even een moment alleen met je dochter. Je omringen met vrouwen-energie en stilstaan bij jullie bijzondere band en liefde voor elkaar.

Wanneer het weer het toelaat gaan we deze keer lekker naar buiten! We verbinden in de cirkel, maar we gaan ook spelletjes en oefeningen doen waarbij vertrouwen, samenwerken en spelen centraal staan.
We sluiten af met een rondje cacao of (plantaardige) chocolademelk drinken waarbij we weer even tot ons zelf komen, intenties maken en uitspreken.
Dus heb je zin in weer een verbindende en dynamische ochtend met je dochter en andere moeders en meiden, geef je dan snel op!

We ontmoeten elkaar om 10 uur op de parkeerplaats van de sint pietersberg (navigeer naar luikerweg 71) en lopen dan samen verder.

Bij slecht weer (harde regen) hebben we een alternatief binnenprogramma.

Aanmelden via info@inliefdegedragen.nl
Kosten: 17,50 per moeder-dochter koppel
Waar: Maastricht (dm voor het exacte adres).
Richtleeftijd dochters: vanaf ongeveer 5/6 jaar

#moeder#dochter#vrouwenlijn#vrouwen#verbinding#moederdochtercirkel#moederdochtermoment#ittakesavillagetoraiseachild#inliefdegedragen#dragenengedragenworden#wijsheid#tribe#wijzevrouwen#maastricht#limburg#mindfulmama#natuurlijkouderschap#intuitiefouderschap#spelen#cacao#innerlijkkind

To register for this event email your details to info@inliefdegedragen.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-02-24 @ 10:00 AM to
2023-02-24 @ 12:00 PM
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Dit vind je misschien ook leuk...